Om Haraldset Naturfoto

Jobbet tidligere som eiendomsfotograf i Hallingdal og Numedal for Privatmegleren, DNB Eiendom Hallingdal og Nordvik Partners, hadde ca. 200 oppdrag i året. Denne jobben gjørde at jeg kom meg ut i naturen hvor jeg fotograferte mange hytter i hallingdalsfjella, samtidig som det ble tid til naturfoto. I tillegg jobber jeg i 50 prosent stilling som driftsleder i Kulturhuset Banken Nesbyen.

Høsten 2015 ble jeg valgt til ordfører i Nes kommune Hallingdal, og er valgt frem til høsten 2019. Dette er heldagsjobb og det blir mindre tid til fotografering. Eiendomsfotografering har jeg engasjert Thomas Mørch i tiden jeg er ordfører.

På denne hjemmesiden vises i hovedsak bilder fra mine naturopplevelser, mesteparten av bildene er fra min bostedskommune Nes i Hallingdal. Vil også være bilder fra arrangement som skjer i bygda. Jeg driver et prosjekt med kongeørnfotograferingca. 25 minutter fra sentrum, her forer vi i perioden 1. desember til 15. mars. Dette prosjektet har vært oppe til politisk behandling med bakgrunn i at bønder og jegerer mente dette ødela for de, men etter masse høringer fra offentlige instanser fikk de ikke medhold, men vi fikk allikevel kun fore i tidsbegrenset periode. Det vil også være bilder fra grensen mellom Finland og Russland hvor jeg har vært og fotografert bjørn, ulv og jerv de fire siste årene. Skal dit en tur i begynnelsen av september 2016.

De fleste bildene på denne hjemmesiden er til salgs, ta kontakt på mail hvis du ønsker å kjøpe bilde. Jeg leverer enten på kvalitets fotopapir eller bilde på aluminiumsplate m/feste i forskjellige størrelser.

i_am_nikon_by_sullizio-d4ruwus.jpg